Go to Worksheet CategoryGo to Home PageLink to this Math Worksheet
Print this Math WorksheetGo to the Math WorksheetGo to Worksheet Timer

Math Worksheet Answer Key for Mixed Operation Money Word Problems 3 (3rd Worksheet Key)

Mixed Operation Money Word Problems 3
Math Worksheet 3
Worksheets Name Rule

Phillip worked to earn $345.58. If he worked for 37 hours, how much money does Phillip earn per hour?$345.58 / 37 hours = $9.34 per hour
Ruth has $65.18 and Patrick has $2.81. How much more does Ruth have than Patrick?$65.18 - $2.81 = $62.37
Raymond worked to earn $3,485.88. If he earns $96.83 per hour, how many hours did Raymond work?$3,485.88 / $96.83 = 36 hours
Margaret worked to earn $697.32. If she earns $8.94 per hour, how many hours did Margaret work?$697.32 / $8.94 = 78 hours
Eugene has $72.94 and Shirley has $30.08. How much money do they have together?$72.94 + $30.08 = $103.02
© 2008-2015 DadsWorksheets.com
These Math Worksheets are provided free for personal or classroom use.
http://www.dadsworksheets.com